Billig gulvafslibning – Spar op til 50% på din gulvafslibning

Billig gulvafslibning. Ja, vi kan helt sikkert hjælpe dig. Hver dag benytter mange mennesker os til at afslibe deres trægulve. Og det er fordi vi udfører billig gulvafslibning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prøv at ringe rundt og indhente priser, og du vil blive glædeligt overrasket.

Billig gulvafslibning priser i Aarhus

Det er helt klart ingen grund til at betale mere en højest nødvendigt når boligen skal friskes op af håndværkere. Prisen på afslibning af trægulve variere meget og alt for meget. Nogle gulvfirmaer har gulvafslibning priser der er helt oppe i skyerne hvor de ikke hører hjemme. Vi tilbyder derimod billig gulvafslibning priser i Aarhus og omegn samt kort ventetid. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og leverer altid et gulvarbejde udført helt i top.

Ser dit trægulv helt forfærdeligt ud? Benyt en billig gulvafslibning

Billig gulvafslibning priser der virkelig kan mærkes. Hos Aarhus Gulvfirma er billig gulvafslibning priser et most, og det er uanset om det er i Holme, Skåde eller Hasle. Vi udføres gulvarbejde i Åbyhøj, Viby, Brabrand og alle andre steder hvor der er trægulve at opfriske. På billedet ses en gulvsliber, en såkaldt 'gulvslibemaskine' igang med afslibning af parketgulve i Tilst, Hasselager eller Kolt. vore dygtige gulvslibere kører ud hjemmefra i Lystrup, Hjortshøj og Løgten, hvorfra du får en rigtig god gulvservice. Med lokale gulvmænd udføres gulvvurdering og gulvtjek for at finde ud af om dit trægulve i det hele taget kan afslibes. Med Grovslibning, Mellemslibning og finslibning er vi din lokale gulvpartner i Skødstrup, Skejby og Risskov. Aldrig har det været så nemt at få opfrisket de gamle trægulve og der kan vore kunder i Egå, Skæring og Højbjerg skrive under på. Gulvaflsibning støver og støjer en smule, hvilket du må tage højde for.Er dit trægulv blevet grimt at se på, så må der gøres noget. Renovering af grimme og slidte trægulve udføres udføres enten med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Forskellen på de 2 processer er enkle. En gulvafslibning er den blide og nænsomme metode, hvorimod en gulvafhøvling er den grove og ubarmhjertelige. Ved en gulvafslibning fjernes den gamle gulvbehandling og 0,5 – 1,0 mm af selve træet og en gulvafhøvling er det 3 – 4 mm.

En gylden regel ved gulvafslibning eller gulvafhøvling

Om det er den ene eller anden metode som må bruges afhænger af gulvets beskaffenhed og træsort. En gulvafhøvling bruges hvis der er niveauforskelle, gulvet er skævt eller bølger. I tvivlstilfælde må det komme an på en prøve, og de steder hvor en gulvafslibning ikke er nok må der bruges en gulvafhøvling.

Beskyttelse med olie, lak eller lud

Et trægulv kan ikke stå råt og ubehandlet, så når det er blevet afslebet eller afhøvlet skal det have en beskyttende overflade. Der findes forskellige muligheder for gulvbehandling i hjemmet, blandt andet:

  • Sæbebehandling
  • Lakering
  • Voksbehandling
  • Bejdsning
  • Ludbehandling
  • Oliebehandling

Hver enkelt gulvbehandling har sine ulemper og fordele. Hvilken type du vælger til opfriskning af dit gulv afhænger af hvor meget slid der er samt selvfølgelig dine ønsker. Lakering skiller sig ud fra de andre behandlingsmetoder ved at gulvet forsegles med lak, hvor imod de andre typer mættes med behandlingen. Som et eksempel er sæbebehandlingen en metode hvor træet mættes med sæbe. Sæben tørre nede i træet og skaber en slidstærk overflade. En sæbebehandling er en proces som må gentages ofte over tid.

Kontakt os gerne for uddybende information, billig gulvafslibning og en snak om dine trægulve.