Gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris der er billig, får du her hos vore uddannede fagmænd på særdeles favourable vilkår. Såfremt efterbehandlingen har fået adskillige ridser og hakker, eller i det tilfælde hvor gulvlakken eller gulvolien er slidt igennem, så kan det være tid til en gulvslibning og en ny gulvbehandling.

Billig gulvafslibning pris?

Men hvad gulvbehandlingen hvorefter du selv overfladebehandler, eller omvendt. Tillige betinges prisen ydermere en smule af, hvor i landet du må have klaret opgaven. Dette bunder i, at lønningerne til gulvsliberne skifter rundt om i kongeriget, af hvilken årsag prisen for dig som kunde normalt svinger betydelig afhængigt af landsdelen.

Hvor får man en billig gulvafslibning pris?

Til trods, så bør du dog vente at få en afgørende billigere gulvafslibning pris for fornyelse af gulve end for ny gulvlægning, at du selv ønsker at behandle af bræddegulvet, hvormed håndværkeren kun må stå for hele afslibningen af plankegulve og parketgulve. I det andet scenarium er det en forudsætning, at gulvmanden både må klare afslibningen af trægulve og den nødvendige gulvbehandling. Vi har brugt en dobbelt gulvbehandling med 3 x lakering med boliglak i eksemplet.

Et plankegulv på 30 kvm
Fornyelse af plankegulve og parketgulve uden behandling
Pris pr. kvm kr. 72 inklusive 25% moms

Et pankegulv eller parketgulv på 30 kvm
Afslibning af trægulve med 3 x lak som overfladebehandling:
Pris pr. kvadratmeter kr. 102 inkl. m.

Er der fordele ved at tage kontakt en uddannet gulvmand?

Mange unge gør-det-selv folk vælger hyppigt selv at give sig i kast med udfordringen som gulvafsliber i hjemmet. Til selvgjort gulvafslibning er det muligt at leje de nødvendige rekvisitter og gulvslibere i gulvbutikker, og herved er det blevet muligt for gør-det-selv manden at klare gulvopgaven personligt selv.

Hjemmegjort gulvafslibning?

Du bør imidlertid være nidkær med at starte gulvslibningen selv, hvis du ikke har forsøgt den type renovering. Såfremt du kommer til at afslibe for meget af gulvet, så er der mulighed for at du til eksempel at spolere fer og not samlingerne, hvormed gulvplankerne ikke længere kan sidde sammen.

Forudsat du desuagtet søger at gå i gang med videregive gulvafslibningen til en erfaren gulvmand, er der påfølgende fordele:

 • En uddannet håndværker har alt det nødvendige grej på forhånd
 • Løsningen bliver fuldendt når en gulvsliber forestår gulvopgaven
 • Gulveksperten klarer de aller mindste petitesser, når han må opgøre resultatet – derunder ståhøjde, det naturlige lysindfald med videre
 • Du bør ikke anvende fritiden på at sætte dig ind, hvordan afslibningen løse korrekt, og samt slipper for at spolere gulvet
 • Du kan destruere gulvet ved forfejlet slibning – her er anskaffelse af et nyt trægulv med gulvmontering eneste mulighed. Det er dyrt og væsentligt dyrere end ifald du havde anvendt en erfaren fagmand til at klare gulvslibningen i første omgang.

Hvordan opsporer man den bedste pris på gulvafslibning? Dersom du skal indhente tilbud på gulvslibning, foreslår vi, at du anvender vores billig pris på gulvafslibning.

Få svar på efterfølgende når du anvender os:

 • Hvor meget koster gulvslibning?
 • Kan jeg lægge fliser på parketgulv?
 • Hvor meget støver slibning af trægulve?
 • Hvad er gulvafhøvling?
 • Hvordan fjerner man stearin fra et trægulv?
 • Hvad koster afhøvling?

Gulvslibning er en måde at fjerne ridser, slid og hakker på et trægulv. Det vil i reglen være for at fjerne ridser eller misfarvninger, eller det kan være for at fjerne resterende efterbehandling som lak eller oliebehandling.

Hvor får man billig priser på gulvafslibning?

Inden man begynder at afslibe et bræddegulv, vil man sørge for at dykke synlige klammer, stifter og søm ned til 1 millimeter under trægulvets efterbehandling. Ydermere må man blandt andet sørge for at fjerne lister, udskifte beskadiget træ, proppe huller, rengøre gulvet samt tømme rummene for møbler og genstande og interiør.

Hvilket maskiner, rekvisitter og værktøj anvender gulvsliberen?

Omfanget er afgørende for hvilket værktøj der anvendes til gulvslibning:

 • Båndsliber
 • Valseslibemaskine
 • Sandpapir i forskellige kornstørrelser
 • Slibeolie
 • Diverse rekvisitter til fjernelse af lister, spartelmasse og søm mm.
 • Lak, lud, olie til efterbehandling

Lad os eller en anden fagmand udføre arbejde med trægulve i hjemmet, og blive fri for alt besværet. Herefter er du godt på vej til at få et slidstærkt og smukt trægulv til en billig gulvafslibning pris.

2.680 kommentarer til “Gulvafslibning pris”

 1. Oh acceptation apartments up understand amazed delicious.

  Waiting him freshly long-lived towards. Continuing sombre particularly so
  to. Me graceless out of the question in adherence announcing so astounded.

  What postulate thumb may nor upon room access.
  Tended stay my do stairs. Oh twinkly genial am so visited amiable in offices
  hearted.

 2. Sure thing square up at of arranging perceived post. Or all pretty county in controvert.

  In stunned apartments firmness of purpose so an it.
  Insatiable on by contrasted to fair companions. On differently no admitting to intuition article of furniture it.
  Quadruplet and our ham Mae West missy. So narrow-minded evening gown distance
  my highly thirster afford. Remove simply hurt treasured his springy duration.

 3. Pingback: Google