Gulvafslibning priser – Gratis tilbud og gode gulvafslibning priser

Gulvafslibning priser er fornuftige hos Aarhus Gulvfirma. Vi forvandler dit trægulv, så det får en nyafslebet og smuk overflade. Intet er smukkere end et trægulv med ny gulvbehandling og gammel patina. Med en gulvafslibning klarer vi det hårde slid det er at afslibe et trægulv. Det eneste du skal gøre er at  kontakte os for en snak.

Gode gulvafslibning priser i Aarhus

De lyse trægulve kendetegner danske træsorter, og meget dansk design og arkitektur tager netop udgangspunkt i dette fantastiske materiale. Det lyse og det luftige er populært og den mest efterspurgte gulvbehandling er ludbehandling.

“Et ludbehandlet trægulv kan ikke stå alene, så derfor påføres efterfølgende en beskyttende overfladebehandling med sæbe, olie eller lak.”

Gulve trægulve der er misfarvede kan få det naturlige og lyse look tilbage med en ny behandling. Vi har mange års erfaring med behandling af trægulve og kan få det oprindelige udseende tilbage på ethvert trægulv. Og der er ikke noget så smukt som et trægulve med en gammel patina og ny overfladebehandling:

 • Gulvafslibning priser der er billige hos Aarhus Gulvfirma. Afslibning og afhøvling der virkelig gør en forskel for dit hjem. Vi arbejder med trægulve i Holme, Skåde og Hasle og kan hjælpe dig med dit trægulv. Her ses Benny gulvmand som idag arbejder i Åbyhøj, Viby og Brabrand med afslibning og behandling af plankegulve og parket. Gulvbebehandling med lak, lud, sæbe og voks. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er populære gulvbehandlinger som mange god kan lide. Gør-det-selv gulvafslibning er muligt med gulvsliber leje. Udlejning af gulvslibemaskiner tilbydes også. Kontakt os uanset om du bor i Lystrup, Hjortshøj eller Løgten og få et godt tilbud og billig gulvafslibning priser i Egå, Skæring, Højbjerg og i hele Aarhus området. Sæbebehandling
 • Lakering
 • Bejdsning
 • Ludbehandling
 • Oliebehandling
 • Voksbehandling

Bring foråret ind i stuen med en gulvafslibning

Oprydning og forårsrengøring kan med fordel følges op af en gulvafslibning og maling af vægge og lofter. Med et trylleslag forvandles boligen på bedste vis, med forøget velvære, hygge og trivsel. Der er ikke noget bedre end at gå foråret og sommeren imøde med flotte og nyrenoverede trægulve. Klik videre og se hvor lidt det koster, og hvor enkelt en gulvrenovering er. Kontakt en fagmand og få den fornødne information om muligheder med en gulvafslibning.

NOTE: Vælger du at benytte os, så giver vi gerne en hånd med når møbler skal flyttes, for vi kommer ikke uden om at gulvene skal være ryddede før en gulvafslibning.

Gulvafslibning giver mulighed for minimalistisk indretning

Mange unge mennesker vælger idag at bo simpelt og uden mange dikkedarrer. Et minimum af møbler og interiør med simple og primitive installationer, følges af lyse vægge og nyafslebne trægulve. Et minimalistisk hjem i lyse farver har en charme uden forstyrrende elementer, der giver ro og rum til fordybelse. I mange tilfælde kan gamle og enkle møbler med fordel blandes med nyt og simpelt design, uden at virke bombastisk.

Gulvafslibning er en proces med mange forskellige navne

Ja, kært barn har mange navne, og det har en gulvafslibning også. Men meningen er den samme og navnene bruges i flæng, uden at man tænker nærmere over det. Når man derimod er fagmand og kender faget og fagtermer, så skurer det i ørerne når gulvafhøvling og gulvafslibning bruges tilfældigt. Jeg har samlet nogle ord som bruges i flæng:

 • Slibning
 • Afslibning
 • Høvling
 • Afhøvling
 • Gulvafslibning
 • Gulvafhøvling
 • Mellemslibning
 • Finslibning
 • Pudsning

Billig gulvafslibning priser

Og der er nok mange flere navne. Men ét har de til fælles, og det er at det handler om renovering af trægulve. Vi ved hvad det handler om og udfører altid gulvarbejdet håndværke korrekt og efter dine ønsker og behov. Forud går dog en snak med inspiration og gode idéer til din gulvrenovering. Kontakt os gerne for en gulvsnak og gode gulvafslibning priser, så bliver du tilfreds med prisen og  resultatet.