Gulvafslibning – Gulvafslibning i Aarhus til absolut lavpris nu

Gulvafslibning er den perfekte løsning til opfriskning af trægulve. Forvent at få et smukt trægulv med en gulvafslibning der fjerner den gamle overfladebehandling. Vi er træmænd og har specialiseret os i netop træ og trægulve som gulvbelægning.

 • gulvafslibning giver en smuk nyafslebet træ overflade. Med lak, lud, sæbe, olie eller noget andet kan et trægulv blive rigtig smukt. Vi har i mange år udført afslibning, afhøvling og gulvbehandling med hvid olie, hvid lak og hvid lud i Århus, Holme, Skåde og Hasle. Ja, faktisk hele Østjylland. Gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde, gulventreprise og anden form for gulvarbejde i Egå, Skæring, go Højbjerg. Vi er det lokale gulvfirma i Skødstrup, Skejby og Risskov. Udover afslibning af trægulve tilbyder vi også afslibning a dørtrin, trappetrin, og køkkenbordplader. Samt gulvsliber leje, Udlejning af gulvslibemaskine . Alle former for trægulve afslibes, herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulve.Gulvrenovering
 • Gulvarbejde
 • Gulvrestaurering
 • Gulventreprise
 • Gulvopfriskning
 • Gulvopgaver
 • Gulvafhøvling
 • Gulvbehandling

er blot nogle af de mange arbejdsfunktioner vi har indenfor bearbejdning af træ og trægulve.

Hvad er en gulvafslibning?

Ved hjælp af sandpapir fjerner gulvafslibning den gamle og slidte overfladebehandling. Herefter vil gulvet stå ‘trærent’ og skal derfor have en beskyttende overflade og ny gulvbehandling.

Gulvbehandling der gør en forskel

Med en gulvbehandling bliver trægulvet modstandsdygtig over for smuds og slidtage. Der er en række forskellige typer gulvbehandling at vælge imellem, som her især har sine fordele:

 • Gulvafslibning i Århus, Lystrup, Hjortshøj og Løgten. Afslibning og afhøvling samt gulvbehandling med lak, hvid lak, lud, hvid lud, olie og hvid olie. Herudover kan der påføres sæbe, voks eller bejdse. Grovslibning, mellemslibning og finslibning tilbydes med en polering om nødvendigt. Gulvrenovering, gulvrestaurering og gulvopgaver af forskellig slags er gulvarbejde som udføres i Tilst, Hasselager og Kolt. Ja, faktisk i hele Aarhusområdet og Østjylland. Oliebehandling
 • Sæbebehandling
 • Voksbehandling
 • Ludbehandling
 • Bejdsning
 • Lakering

Og hvad skal man så vælge? Kort fortalt så er lak den mest slidstærke behandling. Olie er noget af det bedste du kan gøre for dit gulv, træ og olie er en god kombination som giver et sundt trægulv og et godt indeklima. Lud er meget brugt og bruges til lyse trægulve for at bibeholde den lyse træfarve, det er dog ikke en beskyttende gulvbehandling så derfor påføres sæbe, olie eller lak ovenpå.

Lad dig inspirere til det perfekte trægulv

Som du kan se, er mulighederne mange for at påvirke udseendet af dit trægulv. Vi har i 24 år arbejdet med gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve landet over. Alt gulvarbejde lige fra gulvafslibning i en lille gang til store gulventrepriseopgaver med afslibning og efterbehandling af flere tusinde kvadratmeter.

Gamle håndværksmæssige traditioner

Gulvarbejdet udføres udfra stolte gamle håndværkstraditioner men med sidste nye teknologi og maskiner. Vi er altid på forkant med teknologien og bruger kun nyeste produktyper fra Junckers, Faxe og TripTrap. Over hele verden borger danske produkter for kvalitet indenfor gulvbranchen, og derfor bruger vi kun danske produkter til efterbehandling af trægulve.

Blid og nænsom gulvafslibning

 

Vi ved  hvad det kræver at få et flot og smukt trægulv. Og derfor arbejder vi altid med respekt for gulvet med blid og nænsom behandling. Vi ved hvordan gulvets beskaffenhed vurderes, og hvad hver enkelt gulvtype og træsort kræver af behandling for at få det perfekte resultat. En del af vores gulvservice er at rådgive dig om pleje, vedligeholdelse og rengøring af dit gulv, så det er en del af pakken, når du bestiller en gulvafslibning og efterbehandling hos os.

Trægulvet er den mest iøjnefaldende bygningsdel i boligen

Gæster lægger virkelig mærke til boligens trægulve, og det er naturligt for gulvet er den største flade i en bolig. Men dit trægulv skal ikke kun være smukt, det må også gerne være anvendeligt og praktisk, og dermed bidrage til boligens helhed på en positiv måde. Det er heldigvis ikke en større videnskab, men det er altid en god idé at kontakte en fagmand for inspiration og gode råd. Så er du sikker på at dine gulve får den rette behandling og samtidig kommer til at fremstå smukt og indbydende. Kontakt os gerne om mere information om gulvafslibning og muligheder. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.